- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDBiden'dan "adaylık" açıklaması: 2024 başkanlık seçimleri için adaylık niyetim var

Biden’dan “adaylık” açıklaması: 2024 başkanlık seçimleri için adaylık niyetim var

- Advertisement -spot_img
ABD Başkanı Joe Biden, 2024 başkanlık seçimleri için adaylık niyetinde olduğunu ve bu yıl sonuna kadar kesin bir karara varabileceğini söyledi.

ABD Başkanı Joe Biden, 8 Kasım’da düzenlenen ve sonuçların henüz netleşmediği ara seçimlere ilişkin Beyaz Saray’da basın toplantısı düzenledi, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Seçimleri “Amerikan demokrasisi için iyi bir gün” olarak nitelendiren Biden, birçok kişinin beklediği şekilde “kırmızı dalganın” gelmediğini ve Cumhuriyetçilerin beklentilerin gerisinde kaldığını belirtti.

“Amerikan halkı oylarıyla konuştu”

“Amerikan halkı oylarıyla konuştu” diye konuşan Biden, seçmenlerin enflasyon dahil endişelerini açıkça ortaya koyduğunu belirterek, “Seçmenler demokrasimizi korumak istediklerine dair açık bir mesaj gönderdi” yorumunda bulundu.

Biden, Cumhuriyetçilerin Temsilciler Meclisinde çoğunluğu sağlamak konusunda avantajlı olduğunu kabul ederek, bugün Temsilciler Meclisindeki Cumhuriyetçilerin lideri Kevin McCarthy ile bir telefon görüşmesi yapacağını belirterek, “Ara seçimlerden bağımsız olarak, Cumhuriyetçilerle çalışmaya hazırım” dedi.

Kaynak: TRT Haber-AA

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz