- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDNew Jersey kıyısına giden 2 kavşak 9 ay kapalı kalacak

New Jersey kıyısına giden 2 kavşak 9 ay kapalı kalacak

- Advertisement -spot_img
Route 36 için Garden State Parkway Exit 105’teki iki kavşak, dokuz aylık bir yol bakım çalışması nedeniyle kapalı kalacak

New Jersey Turnpike’dan yapılan açıklamaya göre, 1974 yılında yapılan kavşakta yer alan altı köprüden dördünün güverte, kiriş ve korkuluklarının değiştirileceği projede, yıllık bakım çalışmaları kapsamında betonarme kirişlerin tamir edilemez durumda olduğu tespit edildi.

Eyalet trafiğinde kilit bir rol oynayan iki kavşaktaki bu uzun soluklu bakım çalışması, yaz aylarında New Jersey trafiğini olumsuz etkileyecek.

Bu süre içerisinde, Route 36 doğuya giden ekspres karayolu üzerinde güneye giden trafiğin, Route 36’ya geri dönmek için 102 numaralı çıkışı kullanması ve Asbury Avenue, Shafto Road ve Hope Road’daki imzalı tali yolu takip etmesi öneriliyor.

Güneye giden yerel (dış) şeritlerden çıkış ve Route 36’dan kuzeye giden dış şeritlere giden kavşak, onarım çalışmalarından etkilenmeyecek ve açık kalacak.

Exit 105’te yoğun çalışma var

Kavşaktaki diğer dört köprüde, 2023 sonbaharında tamamlanması planlanan 17 milyon dolarlık bir projenin parçası olarak benzer bakım-onarım çalışmaları yapılacak.

Güneye giden iç şeritlerde 105’te çıkmak isteyenler, iç ve dış yolların birleştiği Asbury gişelerinin ötesindeki Asbury Bulvarı için Exit 102’de inebilirler.

Haber Kaynak: The Anatolia Post

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz