- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDKuzeybatı New Jersey’nin bazı bölgelerinin bugün yarım metreye kadar kar görebileceğini belirtildi

Kuzeybatı New Jersey’nin bazı bölgelerinin bugün yarım metreye kadar kar görebileceğini belirtildi

- Advertisement -spot_img
Eyaletin diğer bölgelerinde şiddetli yağmurun kara dönüşmesiyle birlikte, elektrik kesintilerine neden olabilecek şiddetli rüzgarlar görülecek.

Ulusal Hava Servisi, Sussex ve Warren ilçeleri için kış fırtınası uyarısı yaparak, bugün New Jersey’i etkileyecek güçlü bir fırtına sistemi ile, eyaletin kuzeybatı bölgesine 4 ila 6 inç kar yağacağını ve buzlanma oluşacağını bildirdi.

Ek olarak, daha hafif karın beklendiği 10 ilçede, kış hava durumu uyarıları ve kısmi elektrik kesintilerine neden olabilecek Garden State’in çoğu bölgesinde rüzgar uyarıları yayınlandı.

Fırtınanın bu sabah erken saatlerde yer yer gök gürültülü sağanak yağış şeklinde başlaması bekleniyor. Kuzey Kutbu’ndaki güçlü bir soğuk hava cephenin içeri girmesiyle sıcaklıkların donma noktasının altına düşeceği tahmin edilirken, New Jersey’nin kuzey ve orta kesimlerinde yağmurun muhtemelen kara dönüşeceği vurgulandı.

Yağmur ve karla birlikte, zaman zaman 40 ila 50 mil hıza kadar çıkabilen, ağaçları ve elektrik hatlarını devirebilecek şiddette rüzgarlar yaşanacak.

The Anatolia Post

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz