- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDNew Jersey'de geleneksel Kerevit Festivali, Sussex County Fuar Alanı’nda başlayacak

New Jersey’de geleneksel Kerevit Festivali, Sussex County Fuar Alanı’nda başlayacak

- Advertisement -spot_img
Kovid-19 pandemisi nedeniyle iki yıldır yapılamayan Michael Arnone’nin geleneksel Kerevit Festivali, önümüzdeki hafta sonu Sussex County Fuar Alanı’nda başlayacak

3-5 Haziran arasında gerçekleşecek festivalde, yaklaşık 20 bin katılımcı, canlı müzik grupları eşliğinde yiyebilecekleri tüm kerevit ve güney yemeklerinin tadını çıkarabilecek.

Festivalin 31. yılında Amanda Shaw, Pine Leaf Boys, Dirty Dozen Brass Band ve Jonathon Long gibi 20’den fazla farklı sanatçı ve grubun yer aldığı üç sahne yer alıyor.

Cuma gecesi sınırlı yiyecek, bira ve soda seçenekleri olacak, ancak hafta sonunun geri kalanında tüm ürünler, yemek başına 14 dolar ve altında satışa sunulacak.

Festivalde Michael’s Crawfish Krewe, Cowboy’s Krewe, Sparta’daki Andre’s Restaurant, Bricins Festival Foods, Bruce Campbell of Vernon ve Branchville’s The Barnyard hazırladıkları lezzetleri konukların beğenisine sunacak.

Biletler, tek günlük giriş ücreti 40 dolar veya iki günlük karma, grup satışı, önceden üç günlük kamp/giriş (tüm performanslara erişim, yerinde kamp gerekli değildir) ve King Crawfish Krewe kartları (VIP check-in) olarak çevrimiçi olarak satın alınabilecek. Biletler ayrıca günlük 45 dolardan temin edilebilir. 14 yaş altı çocuklar, velileri eşliğinde ücretsiz olarak şenliğe katılabilecek.

The Anatolia Post

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz