- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDTaksim'e yürümek isteyen gruplara polis müdahalesi! Çok sayıda kişi gözaltına alındı

Taksim’e yürümek isteyen gruplara polis müdahalesi! Çok sayıda kişi gözaltına alındı

- Advertisement -spot_img

İstiklal Caddesi’nin ara sokaklarından Taksim Meydanı’na yürümek isteyen gruba polis müdahale etti. Pankart açıp yürüyen 15 kişilik grup gözaltına alındı.

Beşiktaş Barbaros Bulvarı’nda toplanıp meydana yürümek isteyen Halkın Kurtuluş Partisi’nin 20 üyesi yaka paça gözaltına alınırken, Şişli ve Okmeydanı’nda da slogan atıp Taksim’e çıkmaya çalışan çok sayıda kişi gözaltına alındı.

PANKART AÇIP YÜRÜMEK İSTEDİLER

İstiklal Caddesi’nin ara sokaklarından Taksim Meydanı’na yürümek isteyen gruba polis müdahale etti. Pankart açıp yürüyen yaklaşık 15 kişilik grup gözaltına alındı.

BEŞİKTAŞ’TA HKP ÜYESİ 20 KİŞİ GÖZALTINDA

Yasağa rağmen Beşiktaş Barbaros Bulvarı’nda toplanan Halkın Kurtuluş Partisi üyeleri Taksim’e yürümek istedi. Polis ekiplerinin kurduğu bariyerleri aşmaya çalışan yaklaşık 20 kişilik gruba, polis ekipleri müdahale etti. Gözaltına alınan göstericiler, polis merkezine götürüldü.

ŞİŞLİ’DE MÜDAHALE VE GÖZALTILAR VAR

Taksim’e çıkmaya çalışan yaklaşık 10 kişilik SODAP ve Gençlik Meclisleri üyesi grup Şişli’de polis ekipleri tarafından durduruldu. Sloganlar atan grup üyeleri gözaltına alındı.

İlk müdahalenin ardından bir müdahale daha gerçekleşti Darülaceze Caddesi üzerinde bulunan Şişli Belediyesi önünde toplanan ve sloganlar atarak Taksim yönüne yürümek isteyen bir grup ile polis arasında çıkan tartışma arbedeye dönüştü. Polis, müdahale ettiği bazı göstericileri gözaltına aldı.

-DHA

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz