- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDAmerikan polisi, Türk yapımı silah kullanacak

Amerikan polisi, Türk yapımı silah kullanacak

- Advertisement -spot_img

Türk yapımı Sarsılmaz SAR9 silahı, ABD’de iki kez yılın tabancası seçildikten sonra ABD’de polis tabancası olarak kullanılmaya başladı.

Teksas eyaletinde SAR9 ürün ailesinin SAR9 SOCOM modeli polis envanterine girdi. Amerikan polisi, artık Sarsılmaz SAR9’u belinde taşıyacak. Teksas’taki Galveston polis departmanında görevli polis memurları, departman poligonunda silahları denedi. Polisler, güvendikleri bir silahı kullanmanın kendileri için rahatlatıcı olduğunu söyledi. Polis şefi, Doug Balli ise SAR9 SOCOM’un verdiği güvenden ve kusursuz atış konforundan övgü ile bahsetti.

Sarsılmaz Yönetim Kurulu Başkanı Latif Aral Aliş, “SAR9 SOCOM’un Teksas polis departmanının 5 görev silahından biri olarak seçilmesi bizi çok mutlu etti. Öte yandan sivil pazarda devletler dışında en önemli pazar ABD pazarı. 340 milyonluk ABD nüfusuna karşılık ülkedeki silah sayısı 393 milyonun üzerinde bulunuyor. Tüm bunları değerlendirerek ABD’de üretime başlama kararı aldık ve hızla üretim hattımızı kuruyoruz.” dedi.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz