- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDAbby ve Brittany adlı yapışık ikizlerden birinin, 2021'de gazi bir askerle gizlice...

Abby ve Brittany adlı yapışık ikizlerden birinin, 2021’de gazi bir askerle gizlice evlendiği ortaya çıktı

- Advertisement -spot_img

Amerikalı öğretmen Abby, yıllar önce katıldığı bir reality TV şovunda ikiz kardeşiyle birlikte tanınmış ve ün kazanmıştı. Ancak şimdi ortaya çıkan bir haber Abby’nin, üç yıl önce sessizce evlendiğini gözler önüne serdi.

Minnesota’lı 34 yaşındaki Abby Hensel’in, 2021 yılında hemşire ve gazi olan Josh Bowling ile evlendiği kamu kayıtlarından ortaya çıktı.

Abby ve kız kardeşi Brittany, doğduklarından beri bir vücudu paylaşan nadir dicephalus ikizlerinden. TLC adlı televizyon programında hayatlarını anlatan ikizler, lise mezuniyetleri gibi önemli anları da paylaşmışlardı.

İkizlerin tek bir vücutta bağırsak, mesane ve üreme organları dahil olmak üzere tüm organları paylaştığı biliniyor. Ancak kızlar, ergenlik dönemlerinde bir belgeselde çocuk sahibi olmak istediklerini belirtmişlerdi.

Brittany bir röportajda kendi ailesini kurma isteğini dile getirirken, Abby ise henüz bu konuları tartışmak istemediklerini vurgulamıştı.

Abby’nin, Josh ile olan ilişkisi medyadan uzak kalmış ve ikizler son on yılda daha sessiz bir hayat sürmüştü. Bu evlilik haberinin ortaya çıkmasıyla birlikte, Abby ve Josh’un özel hayatlarına dair daha fazla detayın gün yüzüne çıkması bekleniyor.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz