- Advertisement -spot_img
Ana SayfaDÜNYATüm dünyadaki anne ve babalara acil çağrı: Çocuklar tehlikede, oyuncağı hemen getirin

Tüm dünyadaki anne ve babalara acil çağrı: Çocuklar tehlikede, oyuncağı hemen getirin

- Advertisement -spot_img

Dünya çapında faaliyet gösteren bir market zinciri, potansiyel boğulma tehlikesi nedeniyle popüler olan Wooden Block Sets oyuncağını geri çağırdı. Bu oyuncaklar, küçük parçacıklarda olması nedeniyle çocuklarda boğulma tehlikesi yaratıyor.

Alman merkezli marketler zinciri, tüm dünya genelindeki anne ve babalara yaptığı çağrıda, Wooden Block Sets( Ahşap Blok Takımları) adlı oyuncağa dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı. Market zinciri ayrıca, bu oyuncağı satın alan ailelerin, geri getirmesi çağrısında da bulundu.

BOĞULMA TEHLİKESİ YAŞIYORLAR

Söz konusu oyuncakla ilgili tehlikenin ihtimali bile anne ve babaları tedirgin ediyor. Setin küçük parçalarını birleştiren çocuklar, bazen bu maddeleri ağızlarına götürüyor ve boğulma tehlikesi meydana geliyor.

“PARA İADESİ VERİLECEK”

Market, konuyla ilgili bir de açıklama yaptı. Market tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz. Ancak marketlerimizde sattığımız ahşap takımlar, çocukların hayatını tehlikeye atıyor. Müşterilerimiz bu oyuncağı kullanmayı derhal bırakmalı ve geri getirilmeli. Para iadeleri tam olarak verilecektir.”

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz