- Advertisement -spot_img
Ana SayfaTÜRKİYECumhurbaşkanı Erdoğan'dan sığınmacılarla: Bu ülke bedavacı yatağı değildir

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sığınmacılarla: Bu ülke bedavacı yatağı değildir

- Advertisement -spot_img

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Etimesgut havalimanında düzenlenen TEKNOFEST etkinlik alanında önemli açıklamalarda bulundu. Sığınmacı meselesi ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ifadeleri dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’dan sonra Ankara’da Etimesgut havalimanında düzenlenen TEKNOFEST etkinliği kapsamında Bugün bir konuşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarında en dikkat çeken ise sığınmacılarla ilgili sözleri oldu.

BU ÜLKE BEDAVACI YATAĞI DEĞİLDİR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TEKNOFEST etkinliği kapsamında yaptığı açıklamada Türkiye olarak bu safhaya gelene kadar birçok senaryoyu yırtıp attığınızı birçok oyunu bozduğumuzu söyledi. Türkiye’nin önünde hala dikkat etmesi gereken tehditler bulunduğuna dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kökleri tarihin derinliklerine ulaşan medeniyet değerlerini iyi öğrenmeli, hayata geçirmeliyiz. Çağa ayak uyduramayan milletlerin akıbetleri berbat olmaya mahkumdur. Çevremizde değerlerine sahip çıkamadığı için geleceğini kaybeden nice örnekler var.” dedi.

Türkiye’de yaşayan sığınmacılarla ilgili olarak etrafa Kin ve nefret tohumu saçan bir grup olduğuna da dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu insanlara bakılıp alınması gereken dersin başka olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasının devamında ise, “Bu mazlumların hali bize eğitimden sağlığa, sanayiden teknolojiye kadar her alanda ülkemizi hep daha güçlendirmemiz gerektiğini anlatıyor. Devlet olarak biz iyiyi kötüden faydalıyı zararlıdan ayırarak gereğini zaten yapıyoruz. Hiç merak etmeyin, bu ülke ne yol geçen hanıdır, ne bedavacı yatağıdır, ne de kimsenin istilaya cüret edebileceği sahipsiz bir ülkedir” dedi.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz