- Advertisement -spot_img
Ana SayfaSAĞLIK-YAŞAMÜnlü kardeşler Kapalıçarşı Dergisi “2023 Summer Activity” partisine katıldı

Ünlü kardeşler Kapalıçarşı Dergisi “2023 Summer Activity” partisine katıldı

- Advertisement -spot_img

Altın ve pırlanta sektörüne odaklanan Kapalıçarşı Dergisi, “2023 Summer Activity” partisi unutulmaz bir geceye imza attı.

Lüks ve zarafetin hakim olduğu Windsor Hotel’de düzenlenen etkinlikte davetli listesi oldukça etkileyiciydi. Yaklaşık 500 kişi, bu özel geceye iştirak etti. Gece, dünyanın dört bir yanından 5 farklı ülke ‘den 400 ayrıcalıklı misafiri ağırladı. Davetin başrolünde, gecenin en dikkat çekici konukları arasında ünlü söz yazarı-besteci Bülent Yetiş ve uluslararası Moda Tasarımcısı Arzu Yetiş Kocatepe de vardı.

Windsor Hotel’de gerçekleşen partiye Kapalıçarşı Dergisi imtiyaz sahibi Gökhan Yalçın ve Cihan Yalçın’ın evsahipliği yağtığı gecede, yaklaşık 500 davetliyi ağırladı. Katılımcılar, etkinlik boyunca tasarım harikası mücevherleri ve muhteşem defileleri izleme fırsatı buldular. Gecede birbirinden etkileyici defileler ve plaket sunumları düzenlendi.

Gecenin müzik dolu cennetine, ünlü gölgesi vurdu.

Bülent Yetiş, Ferman Toprak, Nilay Dorsa, Eylül Metin, Rabia Tunçbilek, Tansu, Naz, Yazra, Semiramis Talita ve Kenan Uçkan ile Su damgasını vurdu. Sahne performansları ve şarkılarıyla izleyenleri büyüleyen geceye ayrı bir renk kattı.

Uluslararası bir etkinlik haline gelen “2023 Summer Activity” özel gece, altın ve pırlanta sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getirerek sektördeki başarıları kutlamak ve işbirliklerini yansıtmak için önemli bir platform sağladı.

Kapalıçarşı Dergisi, unutulmaz bir geceyle moda, sanat ve müziği bir araya getirerek misafirlere keyifli bir yaz tatili yaşatırken Kapalıçarşı Dergisi’nin etkileyici etkinliklerinden biri olarak hafızalara kazındı.

Kaynak: Usaturknews

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz