- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDNASA, tanımlayamadıkları gök cisimlerinin görüntülerini paylaştı

NASA, tanımlayamadıkları gök cisimlerinin görüntülerini paylaştı

- Advertisement -spot_img

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), uzun yıllardır merak konusu olan UFO’larla ilgili tarihi bir açıklama yapacağını duyurdu. Bu konuda geçen yıl kurulan NASA paneli, halka açık bir toplantı gerçekleştirerek açıklamalar yaptı.

NASA paneli, ‘tanımlanamayan hava olayları’ olarak adlandırılan ve genellikle UFO olarak bilinen iddiaları değerlendirmek amacıyla kurulmuştu. Panel, önümüzdeki haftalarda yayınlanması beklenen bir rapor öncesinde ilk halka açık toplantısını gerçekleştirdi.

TARİHİ BİR AÇIKLAMA YAPILACAK DENİLMİŞTİ

Bu toplantı, Amerikan CNN International televizyonu tarafından “NASA, bugün UFO’lar hakkında tarihi bir açıklama yapacak” şeklinde duyuruldu.

NASA’nın Washington’daki merkezinde düzenlenen halka açık toplantıda, tanımlanamayan cisimlerle ilgili bulgular paylaşıldı. Uzun süredir uçan daireler ve uzaylılarla ilişkilendirilen UFO terimi, hükümet tarafından “UAP” (tanımlanamayan anormal fenomen) olarak değiştirilmişti.

KANIT BULUNMADIĞI BELİRTİLMİŞTİ

Geçen Haziran ayında NASA, panelin oluşumunu duyururken, “UAP’lerin dünya dışı kökenli olduğuna dair hiçbir kanıt bulunmadığını” belirtmişti.

Toplantı sonrasında yapılan açıklamada, NASA’nın UFOların varlığını kabul ettiği ifade edildi. Ancak bu açıklamanın detayları ve UFO fenomeni hakkında daha fazla bilgi, yayınlanması beklenen raporda ortaya konulacak.

Açıklanan UFO’nun teknik özellikleri şöyle ölçüldü:

Video: https://twitter.com/usaturknews/status/1663991519156617219?s=20
Kaynak: Aykırı

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz