- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDTeksas eyaletinde 5 kişiyi öldüren saldırganın yakalanması için 80 bin dolar ödül

Teksas eyaletinde 5 kişiyi öldüren saldırganın yakalanması için 80 bin dolar ödül

- Advertisement -spot_img

Teksas eyaletinde 5 kişiyi öldüren silahlı saldırganı her yerde didik didik aranırken bulmak için 200 kişilik arama ekibi oluşturuldu. Saldırganın yakalanması için 80 bin dolarlık ödül açıklandı.

ABD’de 5 kişiyi öldüren saldırganın bulunması için büyük ödül açıklandı. Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinde 1’i çocuk 5 kişiyi öldüren silahlı saldırgan hala bulunamadı. Önceki gün yaşanan silahlı saldırının şüphelisini arama çalışmaları sürüyor.

200 KİŞİLİK ARAMA EKİNİ DEVREDE

Polis 200 kişilik arama ekibi oluşturdu. Şüphelinin bulunması için Cleveland kentinde arama çalışması yürütülüyor. Francisco Oropesa olduğu tespit edilen saldırganın eşkali polis tarafından paylaşıldı. Amerikan Federal Soruşturma Bürosu FBI da soruşturmaya destek veriyor.

Polis 38 yaşındaki saldırganın silahlı ve tehlikeli olduğu konusunda uyardı. Saldırganın yakalanmasını sağlayacak bilgi için 80 bin dolarlık ödül açıklandı.

1’İ ÇOCUK 5 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

Saldırgan Cleveland kentindeki olayda biri çocuk 5 kişiyi öldürmüştü. Olay öncesinde Oropeza’nın evinin bahçesinde silahla atış yaptığı belirtildi. Saldırganın kendisini uyaran komşularına ateş açtığı ifade edildi.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz