- Advertisement -spot_img
Ana SayfaTEKNOLOJİ-BİLİMKolombiyalı modelin 20 bin fit yükseklikteki uçaktan çektiği UFO görüntüleri dünyanın gündeminde

Kolombiyalı modelin 20 bin fit yükseklikteki uçaktan çektiği UFO görüntüleri dünyanın gündeminde

- Advertisement -spot_img

Uçağın camından gökyüzünü çeken modelin kadrajına aniden giren bir UFO, apaçık bir şekilde görülüyor.

Kolombiyalı model Valentina Rueda Velez, tanımlanamayan bir cismin uçağın canımdan hızla geçtiği anı kayda almayı başardı. İnternette yayınlanan görüntülerde 20 fit yüksekteki uçağın camına çok yakın geçen disk şeklinde bir UFO görülüyor. 

110.000’den fazla takipçisi olan Valez’in çektiği videoyu sosyal medyasında paylaşmasının ardından UFO hayranları büyük ilgi gösterdi. Takipçilerin çoğu uçan cismin disk şeklinde bir görüntüye sahip olduğunu iddia etti.

Valez, çektiği videoyu “Uçarken uzaylı gördüğünüzde…” notuyla paylaştı. 

The Hidden Underbelly adlı Youtube kanalında analiz edilen videoda, “Bu görüntüde bu nesneyi net bir şekilde görüyoruz. Çok iyi görünüyor. Tabak şeklinde bir araç gibi görünüyor” ifadeleri kullanıldı. 

Bazı takipçiler, dünyaya nadir gerçekleştirilen bir uzaylı ziyareti olduğunu öne sürdü. 

BİR TÜRLÜ ÇÖZÜLEMİYOR

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), son yıllarda hızla artan UFO vakaları için araştırma birimi kurmuştu. Pentagon’un yayınladığı raporlarda UFO’lara ait detaylar yer alıyor ancak bunların hiçbiri uzaylılara bağlanmıyor. 

Pentagon, son yapılan UFO ihbarlarının çoğunu İHA’lara ve hava kirliliğine bağlayabilse de henüz ne olduğunu açıklayamadığı 171 vaka var. Raporlara göre bu vakalar, ayrıntı eksikliği nedeniyle çözülemiyor. 

Raporlarda söz konusu nesnelerin bazılarının alışılmadık veya açıklanamayan şekillerde hareket ettiği tespit edildi. Ancak hükümet bu durumlarda uzaylıların dahil olma olasılığından bahsetmemeye dikkat etti.

Raporda özet olarak ‘tanımlanamayan hava olaylarının’ artış gösterdiği ifade ediliyor. 

İşte Kolombiyalı modelin kayda aldığı UFO videosu:

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz