- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDABD Büyükelçiliği'nden Türk Polis Teşkilatı'na teşekkür

ABD Büyükelçiliği’nden Türk Polis Teşkilatı’na teşekkür

- Advertisement -spot_img

ABD Ankara Büyükelçiliği’nin Twitter hesabından yapılan açıklamada “Yakın zamanda Taksim, İstiklal ve Galata’da spesifik terör tehditlerini ortadan kaldıran Türk Polis Teşkilatı’na teşekkür & saygılarımızı sunarız” denildi.

ABD’nin Ankara Büyükelçiliği, İstanbul’un Taksim ve çevre semtlerinde spesifik terör tehditlerini ortadan kaldırdığı için Türk Polis Teşkilatı’na teşekkür etti.

Büyükelçiliğin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, Türk polisi sayesinde söz konusu semtlerin ziyaretçilerin sıcaklıkla ağırlandığı ve Türkiye’yi temsil eden bir yer olmayı sürdürdüğü belirtildi.

“Sıkıntılar her zaman olacaktır. Biz de ziyaretçilerimizi yaşanan son gelişmeleri sürekli kontrol etmeye çağırıyoruz.” denilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Amerikalılar teröre karşı Türklerle nasıl dayanışma içinde olduysa büyük bir yıkımın yaşandığı bu dönemde bir kez daha can-ı gönülden Türkiye’nin yanında yer alıyor ve müttefiklerimiz ve ortaklarımızla birlikte Türkiye’nin deprem sonrası toparlanmasına yardımcı olmak istiyoruz. Yakın zamanda Taksim, İstiklal ve Galata’da spesifik terör tehditlerini ortadan kaldıran Türk Polis Teşkilatı’na teşekkür ve saygılarımızı sunarız.”

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz