- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDElon Musk duyurdu: Twitter’dan para kazanma dönemi başlıyor

Elon Musk duyurdu: Twitter’dan para kazanma dönemi başlıyor

- Advertisement -spot_img

Elon Musk, Twitter’da Tweet dizisi paylaşarak para kazanma özelliğini kullanıma sunduğunu açıkladı.

Elon Musk, Twitter’ı satın aldığından beri oradan para kazanmak için kullanıcılara para kazandırmanın yollarını arıyor. Fakat Musk, bunun mümkün olması için yüksek profilli hesapların platformda aktif olması gerektiğini savunuyor. Bu nedenle Elon Musk, Twitter Blue üyeliği olan takipçileri için reklam gelirlerinden para kazanacaklarını açıkladı.

Elon Musk, bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımla bugünden itibaren Blue üyeliği olan kullanıcıların şirketten gelir elde edeceğini paylaştı. Twitter, kullanıcılarının paylaşımlarında verilen yanıtlarda görüntülenen reklamlardan sağladığı gelirlerini, Blue üyeliği satın alan hesap sahipleriyle paylaşacak.

Elon Musk, bu şekilde özellikle de takipçi sayısı yüksek olan kişilerin sosyal medya platformunda daha fazla aktif olacağını düşünüyor. İlham veren içerik üreticileri sayesinde de genel Twitter kullanıcılarının platform genelinde daha aktif olması sağlanacak.

Twitter, sahte hesapları kapatacak yeni özellik üzerinde çalışıyor

Ünlü iş insanı, daha önce de Justin Bieber ve Taylor Swift gibi isimlerin sayıca fazla takipçisi olduğunu fakat Twitter’da aktif olarak yer almadıklarından birçok kez yakınmıştı. Kısa süre önce Türkiye’de de görülen Blue aboneliği, bugün itibariyle Suudi Arabistan, Fransa, Almanya, İtalya, Portekiz ve İspanya’da kullanıma açıldı.

 
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz