- Advertisement -spot_img
Ana SayfaGÜNDEMZelenski, Rusya'nın barış şartlarından biri olan ülkesinin tarafsızlık statüsüyle ilgili Anayasa'da değişikliğe...

Zelenski, Rusya’nın barış şartlarından biri olan ülkesinin tarafsızlık statüsüyle ilgili Anayasa’da değişikliğe hazır olduğunu belirtti

- Advertisement -spot_img

Dünya, Rusya ile Ukrayna heyetleri arasında Türkiye’de yapılacak görüşmelere kilitlenirken, Ukraynalı müzakereci David Arakhamia toplantının yarın sabah saat 10.00’da başlayacağını duyurdu.

Öte yandan Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, Rusya’nın barış şartlarından biri olan ülkesinin tarafsızlık statüsüyle ilgili Anayasa’da değişikliğe hazır olduğunu belirtti. Zelenski, “Rusya’nın ilk talep ettiği madde buydu ve hatırladığım kadarıyla bu yüzden savaş başlattılar” dedi.

Ukrayna tarafının müzakereci heyetinde yer alan David Arakhamia yaptığı açıklamada, “Şu an için yoldayız. Lojistik sıkıntılardan dolayı varmamız geç saatleri bulacak. Bundan dolayı yarın 10.00’da görüşmeleri başlatıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ukrayna heyetinin gece saatlerinde Türkiye’de olması beklenirken, müzakereye katılacak Rusya heyeti ise İstanbul’a geldi.

Kaynak: Haberler.com

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz