- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDSon yılların geleneği bozuluyor: ABD'de CNN sunucularının yılbaşı yayınında sarhoş olması yasaklandı

Son yılların geleneği bozuluyor: ABD’de CNN sunucularının yılbaşı yayınında sarhoş olması yasaklandı

- Advertisement -spot_img

ABD’nin en yüksek reytingli haber kanallarından CNN, son yıllarda bir gelenek haline gelen uygulamasına son vererek sunucularının yılbaşı gecesi yayınında sarhoş olmasına izin vermeyecek.

The Washington Post’un aktardığına göre kasım ayında yapılan bir toplantıda CNN’ni yeni patronu Chris Licht, “Yetenekli ve saygıdeğer ekibimin büyük gece ekranda shot yapmasını istemiyorum” dedi.

CNN kaynağının doğruladığı habere göre Licht, yılbaşı gecesi 00.30’a kadar yayında olacak sunucuları Anderson Cooper ve Don Lemon’dan yayında içki içmemelerini istedi.

Don Lemon, haber basında yer aldıktan sonra konuk olduğu “The Late Show with Stephen Colbert”ta bir hot tekila içerek, “Bu sene ne yapacağım bilmiyorum, başımı belaya sokacaksın” dedi.

Son yıllarda CNN’in sunucuları yılbaşı gecesi yayınında içki içiyor, milyonlar ünlü gazetecilerin yayında sarhoş olmasını izlemek için haber kanalını açıyordu. Don Lemon, 2017 yılbaşı gecesinde içki içtikten sonra New Orleans’ta bir barda yapılan canlı yayında kulağını deldirmişti. ABD basınının en saygı duyulan televizyon gazetecilerinden Cooper, tekila içtikten sonra “kuş ciyaklamasına” benzetilen bir ses çıkarmış ve “Ciğerlerim yanıyor gibi” demişti.

Yine Lemon, 2022 yılbaşı gecesi yayınında kendisini eleştirenlerin “arkasını öpebileceğini” ifade etmişti.

T24

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz