- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDNew Jersey eyaletinde yaşayan Türk, South Dakota'da 10 Saat Mahsur Kaldı

New Jersey eyaletinde yaşayan Türk, South Dakota’da 10 Saat Mahsur Kaldı

- Advertisement -spot_img
Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletinde yaşayan Reyhan Şangar, gittiği South Dakota’da karda mahsur kaldı.

Amerika Birleşik Devletleri son yılların en soğuk günlerini yaşıyor. Ülke genelinde aniden bastıran soğuklar sürücüleri yolda mahsur bıraktı ve ABD’nin bir bölümünde elektriği kesti. AmerikalıTürkler sosyal medya hesabı New Jersey’den South Dakota’ya taşımacılık yapan Reyhan Şangar South Dakota yakınlarında mahsur kaldığını duyurdu.

Gecenin karanlığında güçlükle sürdürülen çalışmaların ardından yaklaşık 10 saat sonra özel ekipler tarafından kurtarıldığı belirtilen Şangar, “Gregory County Sheriff Mark ve Burke
(South Dakota’da bir yerel ) ile gece ve ertesi gün sürekli irtibat halindeydik. Sabaha kadar arabadaki yakıt yetmiyebilir ya da akü bitebilir korkusu vardı ki gündüz -20 derece de gece daha soğuk olan bi yerde hiç istenmeyen bir durum.

Şerif gece aradı ne kadar gas olduğunu sordu, orda kalan tırlardan birinin yanına gitmemi söyledi. Yalnız başıma yolculuk ettiğim içinde korku dolu anlar yaşadım. Çok şükür kurtuldum evime New Jersey’e geri döndüm” dedi.

Kaynak Haber: abdpost.com

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz