- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDVirginia üniversite kampüsünde silahlı saldırı

Virginia üniversite kampüsünde silahlı saldırı

- Advertisement -spot_img
Virginia Üniversitesi kampüsünde silahlı saldırı düzenlendi. İlk belirlemelere göre, üç kişinin öldüğü iki kişinin yaralandığı açıklandı.

Üniversite polisi, Twitter’dan yayınladığı mesajda, Pazar günü geç saatlerde Virginia Üniversitesi kampüsünde düzenlenen silahlı saldırıda üç kişinin öldüğünü ve iki kişinin yaralandığını söyledi.

Üniversite polisi, öğrenci olan Christopher Darnell Jones’u şüpheli olarak belirledi ve çok sayıda kurumun aktif bir arama yaptığını duyurdu.

Yetkililere göre Jones’un “bordo ceket, kot pantolon ve kırmızı ayakkabılar” giydiği ve siyah bir SUV kullanıyor olabileceği belirtildi.

Üniversitenin başkan yardımcısı tarafından öğrenci birimine gönderilen bir e-posta, tüm öğrencilerin güvenlik aramalarını ve durum aktif kalırken yerinde barınma komutlarını takip etmelerini tavsiye etti.

Saldırı, son yıllarda ABD kolej ve lise kampüslerinde yaşanan silahlı şiddet dalgasının sonuncusu.

Kan dökülmesi, Anayasanın İkinci Değişikliğinin silah taşıma hakkını garanti altına aldığı Amerika Birleşik Devletleri’nde silahlara erişimin daha sıkı kısıtlamaları konusundaki tartışmaları alevlendirdi.

Kaynak: Reuters

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz