- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDABD Büyükelçiliği'nden Soylu'nun İstiklal saldırısı açıklamalarına yanıt

ABD Büyükelçiliği’nden Soylu’nun İstiklal saldırısı açıklamalarına yanıt

- Advertisement -spot_img

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “ABD Büyükelçiliği’nin taziyesini kabul etmiyoruz. Müttefikliğimiz tartışılmalıdır” demişti

İstanbul İstiklal Caddesi’nde 6 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamalarını değerlendiren ABD Ankara Büyükelçiliği’nden yapılan açıklamada, “Amerika Birleşik Devletleri, terörün her şeklini kesin olarak kınamakta ve değerli NATO Müttefikimiz Türkiye ile dayanışma içinde hareket etmektedir.” ifadeleri yer aldı.

İstiklal Caddesi’nde dün (13 Kasım) meydana gelen 6 kişinin hayatını kaybettiği ve 81 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısının ardından açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ,” Bize verilen mesajı biliyoruz. Tekrar ifade ediyorum, ABD Büyükelçiliği’nin taziyesini kabul etmiyoruz. Müttefikliğimiz tartışılmalıdır”  ifadelerini kullanmıştı.

İçişleri Bakanı Soylu’nun açıklamaları hakkında T24′ün değerlendirmeleri için ulaştığı ABD Ankara Büyükelçiliği Sözcüsü’nden yapılan açıklamada, “Amerika Birleşik Devletleri, terörün her şeklini kesin olarak kınamakta ve değerli NATO Müttefikimiz Türkiye ile dayanışma içinde hareket etmektedir” denildi.

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz