- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDBrooklyn'de Pastanenin Soğuk Odasında Kilitli Kalan Temizlik İşçisi Hayatını Kaybetti

Brooklyn’de Pastanenin Soğuk Odasında Kilitli Kalan Temizlik İşçisi Hayatını Kaybetti

- Advertisement -spot_img
Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletinin Brooklyn bölgesindeki bir pastanede çalışan temizlik işçisi, gece saat 03:00 sularında temizlik yapmak için üretim tesisinin soğuk odasına girdi ve kilitli kaldı.

Brooklyn’deki bir unlu mamul üretim tesisinin soğuk odasında bir erkek cesedi bulundu.

Çalışan, Perşembe sabahı saat 08:45 sularında meslektaşları tarafından ölü bulundu.

ABC7’nin haberine göre ön inceleme sonucunda, 33 yaşındaki çalışanın sabah 03:00 sularında dondurucuya girdikten sonra yanlışlıkla içeride kilitli kaldığı tespit edildi.

Şube, pastanenin siyah beyaz kurabiyeleriyle ünlü olduğunu belirtirken şirket, internet sitesinde bu ürün için “Beigel’s, New York’un imza kurabiyesinden bugüne kadar 100 milyondan fazla üretti” deniyor.

Polis, soruşturmanın hâlâ sürdüğünü belirtti.

The New York Daily News, ismi açıklanmayan kurbanın bulunmadan yaklaşık 5 saat önce temizlik yapmak için dondurucuya girdiğini aktardı. Pastane, siyah beyaz kurabiyelerin yanı sıra, kremalı kurabiyeleriyle de meşhur.

İşçinin ölümünün ardından pastane, emniyet şeridiyle kapatıldı.

Şirketin internet sitesinde “Beigel ailesinin 1934’te memleketleri Polonya’nın Krakow kentinde küçük bir fırın açtığı” belirtiliyor.

1949’da işyeri Manhattan’ın Aşağı Doğu Yakası’na taşınmış.

Site, 1950’lerde şirketin “Aşağı Doğu Yakası tesisine sığmadığını ve Brooklyn’in Williamsburg mahallesindeki yeni yerine taşındığını” belirtiyor.

2000’lerin başında Williamsburg tesisi çok küçük kaldı ve Beigel’s, Brooklyn’in merkezindeki Clinton Hill’de üç kat daha büyük yeni bir tesise taşındı.

Tesisin internet sitesindeki açıklama, “2015’te bir kez daha genişlememiz gerekiyordu. Canarsie’deki genişleyen, pırıl pırıl, yepyeni tesisimiz, pişirme teknolojisinde en son ve çığır açan yeniliklere sahip” ifadeleriyle devam ediyor.

Kaynak Haber: abdpost.com

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz