- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDABD'de liseli iki genç düşük not verdi diye hocalarını beyzbol sopasıyla döverek...

ABD’de liseli iki genç düşük not verdi diye hocalarını beyzbol sopasıyla döverek öldürdü

- Advertisement -spot_img

ABD’de 2021 yılında iki lise öğrencisinin öğretmenlerini beyzbol sopasıyla döverek öldürmelerinin nedeni kan dondurdu. Hocalarını katleden Willard Miller ve Jeremy Goodale isimli iki öğrencinin, 66 yaşındaki öğretmenleri Nohema Grber’in kendilerine düşük not verdiği için öldürdükleri öğrenildi.

ABD, Kasım 2021’de korkunç bir cinayete sahne oldu. Connecticut Eyaleti’ndeki Iowa Lisesi’nde İspanyolca öğretmeni olan Nohema Graber’in (66) cansız bedeni tren yolu menfezinde bulundu. Tüyler ürperten olayın ardından çalışma başlatan güvenlik güçleri cinayeti Graber’in iki öğrencisinin işlediğini belirledi.

Cinayetten önce parkta yürüyüş yapan Graber’in Willard Miller ve Jeremy Goodale isimli 16 yaşındaki iki öğrencisi tarafından beyzbol sopası ile darbedilerek öldürüldüğü tespit edildi.

Polisteki ifadesinde Miller, öğretmenin kendisine verdiği notun sınıf ortalamasına göre düşük olduğunu, bu duruma öfkelendiğini söyledi. Polis ifadelerini doğrulayan savcılığın raporunda, “Deliller, Graber cinayetinin düşük not verilmesi üzerine işlendiğini gösteriyor” denildi.

Görgü tanıkları ifadesinde, olay yerine gelen Graber’in ardından iki maskeli gencin park etrafında görüldüğünü söyledi. Cinayet mahallinde delil bırakmak istemeyen gençlerin öğretmenlerini öldürdükten sonra minibüs ile uzak bir noktaya götürmeye karar verdiği bilgisine ulaşıldı. Minibüsü cesedi sakladıkları yerde bırakan zanlıları yolda yürürken başka şahısların gördüğü tutanaklarda yer aldı.

Öte yandan ikilinin işledikleri cinayetle sosyal medyada övündükleri ortaya çıktı. Miller ve Goodale’in cinayet akşamı sosyal medya hesaplarından işledikleri suça delil oluşturabilecek paylaşımları savcılık tespit etti. Yapılan paylaşımlarda intikam alındığına dair ibarelere yer verildiği mahkeme tutanaklarına girdi.

Haberler.com / Turan Yiğittekin

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz