- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDABD’de ‘Marihuanalı şekerleme’ yedikten sonra ölen çocuğun annesi cinayetle suçlanıyor

ABD’de ‘Marihuanalı şekerleme’ yedikten sonra ölen çocuğun annesi cinayetle suçlanıyor

- Advertisement -spot_img

ABD’de, kanında yüksek miktarda THC (marihuananın etken maddesi) bulunan ve hastaneye kaldırıldıktan iki gün sonra ölen 4 yaşındaki çocuğun annesi ‘ağır cinayet’ ve ‘çocuk ihmali’ suçlamalarıyla karşı karşıya.

CNN’in haberine göre, ABD’nin Virginia eyaletinde Spotsylvania şehrinde yaşayan 30 yaşındaki Dorothy Annette Clements, Pazartesi günü çıktığı jüri tarafından suçlu bulundu ve hapse kondu

Spotsylvania Şerif Ofisi’nden yapılan açıklamada, Clements’in 4 yaşındaki oğlu 6 Mayıs’ta acil şekilde hastaneye getirildi, yaşam destek ünitesine bağlandı, ancak iki gün sonra hayatını kaybetti.

Yapılan araştırmada çocuğun kanında çok miktarda THC bulundu. THC (tetrahidrokanabinol), kenevir bitkisinin çeşitli türlerinde bulunan ‘sarhoş edici’ maddeye deniyor.

Çocuğun çok miktarda THC içeren şekerleme yemiş olabileceği saptandı. ‘Yedikten sonra kısa sürede tıbbi müdahele yapılmış olsaydı çocuğun kurtulabileceğini’ söyleyen yetkililer, ‘annenin dedektiflere verdiği ifadelerin evde ele geçirilen kanıtlarla eşleşmediğini’ de belirtti.

Kaynak: Diken

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz