- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDKılıçdaroğlu: Boston’daki üniversite öğrencilerimizle buluştuk; onlara Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinden selam götürdüm

Kılıçdaroğlu: Boston’daki üniversite öğrencilerimizle buluştuk; onlara Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinden selam götürdüm

- Advertisement -spot_img

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ABD ziyaretiyle ilgili paylaşımlarını sürdürüyor. CHP lideri, Twitter’dan yaptığı son paylaşımda, “Boston’daki üniversite öğrencilerimizle buluştuk. Onlara Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinden selam götürdüm” dedi. 

Kılıçdaroğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Boston’daki üniversite öğrencilerimizle buluştuk. Onlara Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinden selam götürdüm. Parlak zihinlerle Türkiye hayallerini konuştuk. Ardından dünyanın önde gelen biyoteknoloji girişimcisi Robert Langer ile önemli bir çalışma toplantısı gerçekleştirdik.

Programımıza iklim krizi ile mücadeleye yönelik dünyaca ünlü çalışmaları bulunan Bilge Yıldız ve kanser teşhisi alanında devrimsel çalışmalar yapan Mehmet Toner ile çalışma toplantıları ile devam ettik. Ülkemizin dünyaya açılmış parlak zihinlerinden yararlanacağımız çok alan var.”
T24
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz