- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDABD'den Gaziantep'e taziye mektubu

ABD’den Gaziantep’e taziye mektubu

- Advertisement -spot_img
Amerika Birleşik Devletleri’ndeki (ABD) itfaiyeciler, 20 Ağustos günü trafik kazasında vefat eden itfaiyeci meslektaşları için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na taziye mektubu gönderdi.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Nizip bölümünde 20 Ağustos’ta meydana gelen trafik kazasına müdahale ederken, kontrolden çıkarak devrilen bir yolcu otobüsünün çarpması sonucu yaşamını yitiren itfaiye personeli Mehmet Bozkurt, Mehmet Polat ve Ahmet Polat için ABD’nin Indiana Eyaleti Fort Wayne İtfaiyesi’nden, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na taziye mektubu geldi.

Mektupta, “Onların hizmet ettikleri halka, ulusa ve yan yana çalıştıkları iş arkadaşlarına olan bağlılıkları ve kahramanlıkları her zaman hatırlanacak ve takdir edilecektir. Bu kardeşliğin içinde yer almaktan gurur duyuyoruz. Onların hatıraları her zaman bizimle olacak” ifadeleri yer aldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise gönderilen mektup için sosyal medya hesabından, “ABD Indiana’dan Fort Wayne İtfaiyesi, kaybettiğimiz itfaiyecilerimizin acısını paylaşmak için bir mektup göndermiş. İtfaiyeciliğin evrenselliği ve önemi bu mektupla bir kez daha anlaşılıyor. Fort Wayne İtfaiyesi’ne teşekkür ediyorum” paylaşımını yaptı.

T24

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz