- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDBiden, Wounded Warriors'ı 'Amerika'nın omurgası' olarak övdü

Biden, Wounded Warriors’ı ‘Amerika’nın omurgası’ olarak övdü

- Advertisement -spot_img

Başkan Joe Biden, Beyaz Saray’da, yaralı savaşçıları, bakıcılarını ve ailelerini, hizmeti tanımak, fedakarlık yapmak, ve yaralı, hasta ve yaralı servis üyeleri ve gazileri Beyaz Saray’da ağırladı.

Başkan Biden, Wounded Warriors Project üyelerini yıllık asker yolculuğu için Beyaz Saray’da karşıladı ve mevcut ve eski askerlik üyelerini “Amerika’nın omurgası” olarak övdü.

President Joe Biden, first lady Jill Biden, Vice President Kamala Harris, and her husband Doug Emhoff, walk out at the White House in Washington, Thursday, June 23, 2022, during an event to welcome wounded warriors, their caregivers and families to the White House as part of the annual Soldier Ride to recognize the service, sacrifice, and recovery journey for wounded, ill, and injured service members and veterans. (AP Photo/Susan Walsh)Gaziler ve aktif görev birliği, bisiklet etkinliğinin bir parçası olarak South Lawn çevresinde iki tur attı.

Biden, “Amerika’nın sunduğu en iyi şeysiniz” dedi. “Ulusun ruhunu somutlaştırıyorsunuz.”

Yaralı Savaşçı Projesi 2003 yılında kuruldu ve gazilerin yanı sıra 11 Eylül 2001 tarihinde veya sonrasında orduda görev yaparken fiziksel veya zihinsel yaralanma veya hastalık geçiren askerlerin ailelerine ve bakıcılarına yardım ediyor.

Perşembe günkü hafif yağmurda planlandığı gibi devam eden geziye First Lady Jill Biden’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Kamala Harris ve kocası Doug Emhoff da katıldı.

Bir 4 kişi görseli olabilir

Kaynak: AP
Fotoğraf: AP/ Susan Walsh

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz