- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDPolisin yanlış hazırladığı "pedofili" belgesi yüzünden intihar etti!

Polisin yanlış hazırladığı “pedofili” belgesi yüzünden intihar etti!

- Advertisement -spot_img

Brian Temple’ın haksız yere “pedofili” ile suçlandıktan sonra yaşadığı fiziki ve sözlü taciz sonunda intihar ettiği anlaşıldı

ABD’nin Cleveland şehrinde sosis çalmaktan gözaltına bir adam hakkındaki suçlamada yanlışlıkla “pedofili” olarak gösterildi. 2017 yılında yaşamına son veren Brian Temple’ın haksız yere “pedofili” ile suçlandıktan sonra yaşadığı fiziki ve sözlü taciz sonunda intihar ettiği anlaşıldı.

The Guardian’da yer alan habere göre, Brian Temple, 2017 yılında bir marketten sosis çaldığı için suçlandıktan yedi ay sonra intihar etti.

Temple, gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldığında kendisine verilen yanlış belgeler, Temple’ı 13 yaşında bir kız çocuğuyla cinsel ilişkiye girmekle suçluyordu. 

Belgeler verildiğinde hatayı fark etmeyen Temple, kağıtları o dönemki kız arkadaşına verdi. Kadın, çevresine bu bilgiyi aktarmaya başladı. Pedofili olmakla suçlanan Temple, çevresinden fiziki ve sözlü taciz gördü.

Temple’ın o dönem aldığı tehdit ve saldırıları polise bildirdiği belirtildi. Öte yandan polisin durumunu görmek için Temple’ın evine yaptığı ziyaretler, hakkındaki yanlış bilgiyi çevresi içinde pekiştirdi. Dışlanan ve tacize uğrayan Temple, alkol ve uyuşturucuya yöneldi. 

Yaşamına son veren Temple’ın otopsisinde vücudunda alkol, kokain, antidepresan ve uyku hapları bulundu.

Temple’ın ailesi, ölüm anında cebinde hakkındaki yanlış belgenin yer aldığını söyledi.

T24

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz