- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDNew York’ta yasadışı 92 motosiklet imha edildi

New York’ta yasadışı 92 motosiklet imha edildi

- Advertisement -spot_img
New York Belediyesi yetkilileri, dün 92 yasadışı motosikleti iş makinasıyla ezerek imha etti. Belediye Başkanı Eric Adams, tehditkar araçları şehrin sokaklarından temizlemeye kararlı olduğunu söyledi

Yasadışı motosikletler, Brooklyn Gowanus Körfezi’ndeki Erie Basin Auto Pound’da bir buldozerin altında hurdaya döndü. Eric Adams, Belediye’nin “yetkisiz eğlence makinelerine” karşı savaşını sürdürme sözü verdi.

Motosikletler şehir sokaklarında yasal değil.

Belediye Başkanı Adams, belediye yetkililerinin ve NYPD temsilcilerinin de hazır bulunduğu basın toplantısında şu açıklamalarda bulundu:

“NYPD çağrıyı duydu. Sokaklarımızda bulunan bu gürültülü, korkutucu, tehlikeli ve yasadışı araçlardan kurtulmak için ‘Herkül’ün görevini yerine getirdiler. Yıllarca, kontrol altına alınmadıklarında veya zorlamadığımızda neler olduğuna tanık olduk. Tekrar tekrar büyümeye devam ediyorlar. Ve sokaklarımızı bu bisikletlerden arındırma ve tüm ilçelerimizi insanların hareket edebileceği bir yer haline getirme sözümden ve taahhütlerimden vazgeçmeyeceğim. Bugün buradaki bisiklet sayısından da görebileceğiniz gibi, sözümüzü yerine getiriyoruz.”

-The Anatolia Post

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz