- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDNew Jersey’de katil kurbanını kumarhaneden itibaren takibe almış

New Jersey’de katil kurbanını kumarhaneden itibaren takibe almış

- Advertisement -spot_img
New Jersey’deki bir ilaç yöneticisini, Pensilvanya kumarhanesinde kazandığı bir gecede evine kadar takip ettikten sonra öldürmekle suçlanan zanlı, kamera kayıtlarında tespit edildi

Mahkeme belgelerine göre, iki zanlıdan biri olan Reid-John kumarhanede banka kartını kullandı. Reid-John’un Sree Aravapalli’yi ne zaman hedef almaya başladığı belli değil.

Reid-John, salı günü, birinci derece cinayetle suçlandı. Polisler, zanlının Aravapalli’yi, Plainsboro, NJ’deki evine yaklaşık 30 mil kadar takip ettiğini, içeri girip onu birkaç kez vurduğunu söylüyor.

Aravapalli, kumarhaneden ayrılmadan önce, yaklaşık 10 bin dolarlık kazancını nakde çevirdi. Polis yetkilileri, Reid-John, Aravapalli’yi sabah 3 civarında eve kadar takip etmek için yola çıktığını söyledi.

East Windsor’daki Aurex Labs’in 54 yaşındaki CEO’su, eşi ve kızının uyuduğu üst kata çıkmamıştı, İddiaya göre Reid-John, perşembe günü kontrplak kaplı arka kapıdan içeri girdi.

Bir komşu, silah sesleri sessiz ve lüks mahallede yankılandıktan sonra, bir arabanın hızla uzaklaştığını duyduğunu söyledi. Reid-John’un kimliğiyle ilgili ilk ipucu, evin yakınındaki bir çiftlikteki kameradan geldi.

Reid-John, New Jersey’e iade edilmeyi bekliyor

Mahkeme belgelerine göre müfettişler, Pensilvanya tescilli beyaz bir BMW’nin, Reid-John ile bağlantısını buldu. Courier Times’ın mahkeme belgelerine dayandırdığı haberine göre, ön koltukta bir çöp torbası ve arka koltukta kumarhanedeki ilgili kişinin giydiği ayakkabının tarifine uyan bir çift spor ayakkabısı vardı. Araba daha sonra arandığında, bir çantada, videodaki görüntülere uyan giysiler ve geçici bir kayıt etiketi vardı.

Gazeteye göre, Reid-John polislere, pazartesi günü BMW kullandığını ve yiyecek satın almak için kumarhaneye gittiğini söyledi. Kumarhaneden ayrıldıktan sonra ne olduğu sorulduğunda avukat talep etti.

Parx Casino CEO’su Eric Hausler, bir e-postayla, kurbanın perşembe günü geç saatlerde kumarhanede olduğunu doğruladı ve soruşturmada polisle işbirliği yaptıklarını söyledi.

Kaynak: The Anatolia Post

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img