- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDPolisler, korkunç gerçeği ortaya çıkardı! Hemşireyi öldürüp tecavüz etmiş

Polisler, korkunç gerçeği ortaya çıkardı! Hemşireyi öldürüp tecavüz etmiş

- Advertisement -spot_img
Amerika Birleşik Devletleri’nde ikamet eden emekli hemşire Melody Rohrer, yürüyüşe çıktıktan sonra bir daha eve dönmedi. Kadının hayatından endişe eden aile üyeleri, polise haber verdi. Rohrer’in yürüyüş yaptığı yerdeki kan izlerini takip eden polisler, kadına araba çarptığını belirledi. Güvenlik kayıtlarının incelemesiyle birlikte katil zanlısı yakalanırken, hemşirenin de cansız bedenine ulaşıldı. Martin adlı katil zanlısı, sorgusunda kadına tecavüz ettiğini itiraf etti.

ABD’nin Arkansas eyaletine bağlı Van Buren kasabasında meydana gelen olay kan dondurdu. 64 yaşındaki emekli hemşire Melody Rohrer, her zaman olduğu gibi ormanda yürüyüşe çıktı. Fakat bu sefer geç kaldı ve evine dönmedi.

Hemşirenin hayatından endişe eden aile üyeleri hemen polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye intikal eden ekipler, kadının yürüyüş yaptığı yerde eşyalarına ve kan izlerine rastladı. İzleri takip eden ekipler, kadına araba çarptığını tespit etti.

Güvenlik kameralarını izleyen ekipler, bölgedeki arabanın 29 yaşındaki Colby Martin’e ait olduğunu belirledi. Ekipler yaptıkları operasyon neticesinde Martin’i gözaltına aldı. Martin polisteki sorgusunda, yaptıklarını tek tek itiraf etti.

Ormandaki kan izlerini takip eden polisler, korkunç gerçeği ortaya çıkardı! Hemşireyi öldürüp tecavüz etmiş

Martin, hemşireye araba ile çarptıktan sonra ağaçlık alana götürdüğünü ve burada kadına tecavüz ettiğini söyledi. Martin’in tarif ettiği yere giden polise ekipleri ise kadının cansız bedenine ulaştı. Tutuklu yargılanan şahıs, çıkarıldığı ilk mahkemede 300,000 dolar kefalet ücretini ödemeyi kabul edince serbest bırakıldı.

Kaynak: Haberler.com

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz