- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDTeksas Valisi Greg Abbott eyaleti etkilemesi beklenen kış şartlarına karşı uyarıda bulundu

Teksas Valisi Greg Abbott eyaleti etkilemesi beklenen kış şartlarına karşı uyarıda bulundu

- Advertisement -spot_img
Teksas genelinde yarından itibaren hafta sonuna kadar şiddetli soğuk hava, kar ve buzlanma beklendiğini belirten Vali Abbott, yolların tehlikeli olması ihtimaline karşı Teksaslıları dikkatli olmaya ve mümkünse seyahat etmekten kaçınmaya çağırdı

Teksas Valisi Greg Aboutt, Acil Durum Yönetimi Bölümü (TDEM), Elektrik Güvenilirlik Konseyi (ERCOT), Kamu Hizmeti Komisyonu (PUC), Teksas Demiryolu Komisyonu, Teksas Komisyonu temsilcilerinin de katıldığı basın toplantısında yaklaşan şiddetli soğuk hava, kar ve buzlanma için alınan önlemleri açıkladı.

Vali Abbott, “Eyalet yönetimi, önümüzdeki günlerde Teksas’ı etkilemesi beklenen kış fırtınasına güçlü bir şekilde yanıt vermek için 24 saat çalışıyor” dedi. Abbott, “Her eyalet kurumu, kış koşullarında Teksaslıları güvende tutmak amacıyla sağlamak için yakın iletişim ve koordinasyon içindedir. Teksaslıların, yollarda araç kullanmaktan kaçınmalarını ve önümüzdeki günlerde yerel ve eyalet yetkililerinin hava koşulları ile ilgili açıklama ve yönlendirmelerini yakından izlemelerini tavsiye ediyoruz” diye konuştu.

Elektrik kesintilerine karşı önlem

Vali, yaklaşan kış havası öncesinde elektrik üretim kapasitesine değindi ve eyaletin elektrik şebekesinin esnekliğini güçlendirmek için ek bir üretim tesisi devreye aldığını belirtti.

Kaynak: The Anatolia Post

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz