- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDNew Jersey’de Walmart Covid 19 nedeniyle geçici olarak kapatıldı

New Jersey’de Walmart Covid 19 nedeniyle geçici olarak kapatıldı

- Advertisement -spot_img

New Jersey eyaletindeki bir Walmart mağazası  çalışanları arasında görülen Covid 19 vakaları nedeniyle geçici olarak kapatıldı. Mağaza kapalı kaldığı süreyi temizlik ve sterilizasyon için kullanacak

New Jersey’de artan Covid 19 vakaları Walmart‘ı da etkiledi. Walmart’ın eyaletteki mağazalarından birinde çalışanlar arasında çok sayıda Covid vakası görüldü. Perakende devi bu duruma önlem olarak mağazayı geçici olarak kapattı.

Walmart sözcüsü yaptığı açıklamada kaç çalışanın Covid olduğu ile ilgili net bir sayı vermekten kaçınırken, şirketin virüs kapmış çalışanlar ile yola devam ettiğini, herhangi bir işten çıkarma durumu olmadığını söyledi. Sözcü “Çalışanlarımızın iyileşmek için yeterli zamanı var” dedi.

“Önlemleri ciddiye alıyoruz”

Şirketten yapılan açıklamada ülkede Covid 19 vakalarında yeniden artış görülmesi nedeniyle, salgına karşı çalışan sağlık görevlilerine yardımcı olmak istendiği belirtildi. Bu nedenle mağazanın kapatıldığını açıklayan şirketin açıklaması şöyle:  “Sağlık çalışanlarımızın çabasını desteklemek için, 1050 W. Edgar Road’daki Linden mağazamızı geçici olarak kapamayı seçtik. Kapanma, mağazanın daha fazla sterilize edilmesi için bize fazladan zaman kazandıracak ve ayrıca çalışanlarımıza da rafları yeniden doldurmaları ve mağazayı bir kez daha topluma hizmet etmeye hazırlamaları için gereken enerjiyi verecek.”

Şirket, uygulanan tüm önlemleri ciddiye aldıklarının da altını çizerken, durumu yakından izlemeye devam edeceklerini belirterek aşı olmamış çalışanların maske kullanmaları gerektiğini açıkladı.

Mağazada 90’dan fazla işçinin Covid pozitif olduğu konuşuluyor.

Kaynak: The Anatolia Post

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz