- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDKraliyetin ABD ziyareti haberi iki ülkede gündem oldu

Kraliyetin ABD ziyareti haberi iki ülkede gündem oldu

- Advertisement -spot_img

İngiliz Kraliyet Ailesi’nde Prens William ve eşi Düşes Kate Middleton’un 2022 yılında ABD’yi ziyaret etmesi bekleniyor. Ancak ABD basınında gündem ABD-İngiltere ilişkilerinden öte, çiftin kraliyetten ayrılan Prens Harry ve Meghan Markle ile bir araya gelip gelmeyeceği.

İngiliz Kraliyet Ailesi’nin üyeleri Prens William ve eşi Düşes Kate, iklim kriziyle mücadele için başlatılan Earthshot Prize ödülleri için bu yıl ABD’de olacak. Ancak iki ülke basını, çiftin 2014 yılından beri ilk kez ABD’yi ziyaret etmesinden çok Meghan ve Harry ile görüşüp görüşmeyeceğini merak ediyor.

Prens William’ın kardeşi Prens Harry ve eşi ABD’li oyuncu Meghan Markle, 2020 yılında kraliyetteki görevlerinden ayrılma kararı almış ve ABD’ye taşınmıştı.


Kraliyetin ABD ziyareti iki ülkede gündem oldu
Çift burada kar amacı gütmeyen vakıf kurmuş ve yardım çalışmaları yapmaya başlamıştı
Kraliyetin ABD ziyareti iki ülkede gündem oldu
Pandemiden bu yana bir araya gelmeyen ‘muhteşem dörtlü’nün bir araya geleceği düşüncesi basında büyük heyecan yaratsa da çiftlerin bir araya gelmesinin beklenmediği ifade edildi. 



Kraliyetin ABD ziyareti iki ülkede gündem oldu
Yazar Duncan Larcombe, Prens William’ın görevine sadık bir kişi olduğunu ve kraliyeti temsilen gittiği bir ziyareti malzeme haline getirmek istemeyeceğini belirtti.

Larcombe “Meghan ve Harry’nin kraliyetin ABD şubesi gibi bir düzen kurmaya çalıştığını görüyoruz. Ödül töreni ise resmi bir tören olacak ve Harry ile Meghan artık kraliyet üyesi değil. Törende resmi protokol listesi çağrılır ve muhtemelen bu listede ikisi olmayacaktır” diye ekledi. Kraliyet üyelerinin Prens Harry ve Meghan Markle’a, özellikle Mart’ta yayınlanan Oprah programındaki sözleri nedeniyle tepkili olduğu, bu gerginliğin de buluşmamak için bir sebep olduğu belirtiliyor

Kaynak: HT

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz