- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDNoel kutlamaları sırasında ABD Başkanı Joe Biden'a telefon şakası

Noel kutlamaları sırasında ABD Başkanı Joe Biden’a telefon şakası

- Advertisement -spot_img

Beyaz Saray’da Noel kutlamaları yapan ABD Başkanı Joe Biden’a telefon şakası yapıldı, bağlantı hemen kesildi.

Başkanı Joe Biden ve First Lady Jill Biden, Beyaz Saray’da Noel kutlamaları sırasında ailelerden telefon aldılar. Biden ve First Lady, Oregon eyaletinden bir aileyle canlı yayında sohbet ederken ise ilginç anlar yaşandı. Aileden iki yaşındaki Penelope, üç yaşındaki Hunter, 4 yaşındaki Piper, 11 yaşındaki Griffi ve çocukların babası Jared bulunuyordu.

Konuşmanın sonuna doğru her iki aile de birbirlerine iyi Noel dileklerini sunarken Jared, Biden’a “Let’s go Brandon” (Hadi gidelim Brandon) dedi. Bu ifade özellikle ülkedeki sağcı kesim tarafından Biden’a hakaret olarak kullanılıyor.

Biden ise bu durum karşısında sakinliğini koruyarak ”Hadi gidelim Brandom, evet katılıyorum” dedi ve kısa bir sessizlik oluştu. Ardından ABD Başkanı, Jared’le tekrar konuşmaya çalışırken telefon bağlantısı kesildi.

”HADİ GİDELİM BRANDON” OLAYI

“Haydi gidelim Brandon” ifadesi, Alabama eyaletinde 2 Ekim’de düzenlenen bir NASCAR yarışı sonrasında popülerlik kazanmıştı. Bir haber muhabiri, müsabakanın kazananı yarış pilotu Brandon Brown’la söyleşi yapmak isterken, tribünlerden Biden’a küfürlü sloganlar yükselmeye başlamıştı.

Canlı yayın sırasında sloganlar arka planda duyulurken, muhabir Brown’a tribündekilerin kendisi için tezahürat yaptığını ve “Hadi gidelim Brandon” dediklerini söylemişti.

Bu olayın ardından internette viral olan ifade, eski ABD Başkanı Donald Trump destekçileri tarafından mitinglerde de kullanılmıştı.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz