- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDKaçırıldı, tecavüze uğradı, şifreli mesaj sayesinde kurtarıldı!

Kaçırıldı, tecavüze uğradı, şifreli mesaj sayesinde kurtarıldı!

- Advertisement -spot_img

Utah’ta kaçırılan ve tecavüze uğrayan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi, resmen kayıp olarak bildirilmeden önce, ailesinden birine gönderdiği “Seni seviyorum” mesajı sayesinde bulunduğu yer tespit edilerek kurtarıldı

Okul Emniyet Müdürü Derek Walk, Ephraim’deki Snow College’da öğrenci olan Madelyn Allen’ın kaçırıldıktan beş gün sonra kurtarıldığını ve ailesine kavuştuğunu söyledi.

ABC 4’ün haberine göre, internette tanıştığı genç kızı kaçırarak Loa’daki evinde esir tutan 39 yaşındaki Brent Neil Brown, 14 Aralık’ta Allen’e, ailesine bir kez mesaj atmasına izin verdi.

Madelyn Allen’ın anne ve babası Jonathan ve Taunya Allen, kızlarından gelen “Seni seviyorum” yazılı bir kısa mesaj alır almaz, cep telefonu operatöründen cihazın yerini tespit etmesini talep etti.

Cep telefonu operatörü aileye, mesajın, Snow College’dan neredeyse 150 kilometre uzaklıktaki Loa topluluğundan gönderildiği bilgisini verdi.

Genç kızı kurtarmak için harekete geçen polis ekipleri, Allen’ı, Brown’un evinin bodrum katındaki kömürlükte çıplak olarak buldu. Genç kız kurtarılırken, Brent Neil Brown gözaltına alındı.

Brown müfettişlere, Allen’la “esaret” sohbet grubunda tanıştığını söyledi.

Genç kız ifadesinde, “Brown bana her gün birkaç kez tecavüz etti. Onunla seks yapmak istemedim. Ev adresimi biliyordu. Eğer gidersem veya ona ondan bahsedersem, ailemin ve kız kardeşinin peşine düşmekle tehdit etti” dedi.

Jonathan ve Taunya Allen, kızlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Allen’ın ailesi, bir hastanede tedavi altına alınan kızlarına kavuştukları için çok mutlu olduklarını belirtti.

Aile yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Minnettarlığımızı kelimelerle ifade edemeyiz. Maddie’nin mucizevi dönüşüne, onu eve getirmede rol oynayan herkese ve şimdi iyileşme sürecinde destek olanlara sonsuza kadar minnettarız. Bu zor deneyimi hassasiyetle tartışan medya ve diğer herkesi de takdir ediyoruz. Önümüzdeki günlerde, haftalarda ve aylarda, tek odak noktamız Maddie’nin ve diğer çocuklarımızın ihtiyaçlarıdır. Sonuç olarak, kamusal iletişimimiz çok sınırlı olacak. Ancak bu kadar özen, duyarlılık ve anlayış gösteren herkese olan muazzam sevgimizi ve takdirimizi bilmenizi istiyoruz.”

Snow College başkanı Bradley Cook, öğrencileri çevrimiçi etkileşimler sırasında dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Cook, “Olay, başta çevrimiçi olan gençlerimiz olmak üzere bazı tehlikeleri hatırlatıyor. Dikkatli olmalısınız. Bu tür etkileşimler konusunda her zaman uyanık olmalıyız. Madelyn’in ailesi bu acı dolu beş gün boyunca, hazır, zarif ve şefkatliydi” şeklinde konuştu.

Brent Neil Brown, adam kaçırma, tecavüz, nesne tecavüzü ve adaleti engelleme suçlarından yargılanacak.

Kaynak: The Anatolia Post

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz