- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDNYC okulları rekor sayıda yeni COVID vakası görüyor

NYC okulları rekor sayıda yeni COVID vakası görüyor

- Advertisement -spot_img

Şehir okulları COVID vakaları için yeni bir rekor kırdı, Eğitim Bakanlığı kapatma konusunu masaya yatırdı

NYC Eğitim Bakanlığı, 546 yeni pozitif COVID-19 vakası bildirirken Belediye Başkanı Bill de Blasio okul enfeksiyonlarındaki artışı kabul etti, ancak sistemin istikrarlı olduğunu söyledi

COVID enfeksiyonları nedeniyle toplam 877 derslik, yine bir yılın en yüksek seviyesi olarak kapatıldı.

Belediye Başkanı Bill de Blasio, “Gerçek bir zorlukla karşı karşıya olsak da, yaklaşık 1.600 okulumuz olduğunu söylemekten mutluluk duyuyorum. Sadece bir tanesi kapalı” dedi

Bu eğitim öğretim yılında bugüne kadar 4.206 derslik kapatıldı. Buna ek olarak, şu anda yürürlükte olan 2.026 kısmi sınıf kapanışı var. Bu durumlarda, yalnızca aşılanmamış öğrencilerin karantinaya alınması gerekir.

Salı günü kıdemli DOE yöneticilerine gönderilen bir e-postada, Birinci Şansölye Yardımcısı Ofisi, vaka artışı göz önüne alındığında sınırlı kapanışlara hazırlanma gereğini yineledi.

Bu uyarı, bazı şehir müdürlerini olası aksaklıklara hazırlanmak için ebeveynlere ve personele mektuplar göndermeye teşvik etti ve kapatmalara dair spekülasyonlara kapı adaladı.

Bu akademik yıl bugüne kadar COVID-19 nedeniyle 4.206 derslik kapatıldı.

Bazı okul liderleri velileri bu hafta olası kapanışlar için hazırlıyor.

Tribeca müdürü Çarşamba günü ebeveynlere “Çocuklarınızı güvende tutmak ve okulumuzu herkese açık tutmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” diye yazdı. “Ancak, DOE tarafından derhal kısmi sınıf kapanışları, tam sınıf kapanışları veya tam okul kapanışları olasılığını planlamamız talimatı verildi”dedi.

Başka bir şehir müdürü, ebeveynleri, eğer zaten yoksa uzaktan eğitim amaçlı cihazlar talep etmeye çağırdı.

Yönetici, “COVID vakalarının artmasıyla birlikte, tüm ailelerin bir kilitlenme durumunda uzaktan eğitime hazırlanmasını istiyorum” diye yazdı.

DOE, toplu kapanışları öngörmediğini söyledi.

“Vakalarda kış artışı beklentisiyle şimdiden daha fazla Durum Odası çalışanı işe almaya başladık, okul içi testleri öğretmenleri de içerecek şekilde genişlettik, personelimizi tam olarak aşıladık ve her öğrenciye aşı sunduk ve sürekli olarak okullarla iletişim halindeyiz. güvenlik önlemlerini yakından takip ediyor”dedi.

Kaynak: The Anatolia Post

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz