- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDİstanbul'da 1 kişinin daha cansız bedeni bulundu, selde can kaybı 4'e yükseldi

İstanbul’da 1 kişinin daha cansız bedeni bulundu, selde can kaybı 4’e yükseldi

- Advertisement -spot_img

84 yılın en büyük yağışını alan İstanbul’da sel felaketinin yaraları sarılmaya çalışırken, kayıp vatandaşları arama çalışmaları da devam ediyor.

Sarıyer Ayazağa’da selin 3’üncü gününde bir kişiye ait cansız beden bulundu. Selde can kaybı 4’e yükseldi, 3 kayıp var.

KÖPRÜ ALTINDA BULUNDU

Sağanağın ardından Kağıthane Deresi’nin taştığı Ayazağa Mahallesi’nde, köprü altında bir ceset bulundu. Bölgeye sevk edilen itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri olay yerine ulaştı. Cesedin bulunduğu yerden çıkarılması için başlatılan çalışmalar sürüyor.

BAKAN KURUM VE ÇİFTÇİ SON DURUMU PAYLAŞTI

Selin en çok vurduğu Ayazağa’da açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi kent genelindeki son durumu paylaştı. Bakan Kurum, “İlk andan itibaren devletimiz burada, valimizin koordinasyonunda tüm kurumlarımızla çalışıyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyor, yaralılara acil şifa diliyorum. Afet en çok Ayazağa’yı etkiledi. Önceliğimiz vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek” ifadelerini kullandı.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz