- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDSivas ile İstanbul arası, aktarmasız yüksek hızlı tren seferleri 4 Mayıs itibariyle...

Sivas ile İstanbul arası, aktarmasız yüksek hızlı tren seferleri 4 Mayıs itibariyle başlıyor

- Advertisement -spot_img

4 Mayıs’tan itibaren İstanbul, Sakarya, Eskişehir, Ankara, Kırıkkale, Yozgat ve Sivas şehirleri, yüksek hızlı trenle birbirine bağlanıyor. Bu sayede, Sivas’tan İstanbul’a kesintisiz, konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşacaktır.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sivas ile İstanbul arasında aktarmasız YHT ekspres seferlerinin 4 Mayıs itibariyle başlayacağını belirterek, “Sivas-Ankara YHT hattını kullanan vatandaşlarımızın taleplerini doğrultusunda çalışmalarımızı tamamladık. 483 yolcu kapasitesine sahip setler ile işletilecek ekspres ve aktarmasız olarak İstanbul-Sivas arasında seferleri başlatıyoruz.” dedi.

Sivas ve Ankara’dan Yüksek Hızlı Trenler ile seyahat eden yolculardan gelen aktarmasız Sivas-İstanbul sefer talepleri doğrultusunda çalışmaların tamamlandığının müjdesini veren Uraloğlu, “Sivas’tan 4 Mayıs saat 13.00’da hareket edecek Yüksek Hızlı Trenimiz ekspres ve aktarmasız olarak İstanbul’a devam edecek.

483 yolcu kapasitesine sahip setler kullanılarak işletilecek ekspres trenlerimiz İstanbul’dan da 08.40’ta hareket edecek, Sivas’a 15.58’de varacak, Sivas’tan 13.00’da hareket edecek ve İstanbul’ a 20.08’de ulaşacaktır.” diye konuştu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz