- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDFlorida'daki silahlı saldırı: 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

Florida’daki silahlı saldırı: 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

- Advertisement -spot_img

Sabah erken saatlerde dokuz kişinin vurulduğu Doral, Florida’daki bir martini barda bir güvenlik görevlisi öldürüldü ve bir polis memuru yaralandı

Polis, olayın Miami-Dade County’deki bir alışveriş ve eğlence merkezi olan Doral’s City Place’teki bir barda, barın kapanmasından yaklaşık 30 dakika önce, sabah saat 3:30 civarında meydana geldiğini söyledi.

Polise göre, iki müşteri arasında kavga çıktı ve bir güvenlik görevlisi müdahale ettiğinde müşterilerden biri silahını çekerek güvenlik görevlisini vurarak öldürdü.

Barda özel güvenlik görevlisi olarak çalışan iki Doral polis memuru silahlı adamla karşılıklı ateş açarak saldırganı öldürdü ve çevrede bulunan biri kadın, beşi erkek altı kişiyi yaraladı. Silahla vurulan yaralılardan ikisinin durumu kritik. Polis, diğer dördünün durumunun stabil olduğunu söyledi.

Polis memurlarından biri de alt ekstremitesinden vuruldu. Polis, dört yıllık kıdemli memurun durumunun stabil olduğunu söyledi.

Florida Emniyet Müdürlüğü polis saldırısını araştırıyor. Yetkililer, vurulma olayı veya kurbanlar hakkında herhangi bir ek bilgi yayınlamadı.

Kaynak: Fox5

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz