- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDIndianapolis kentinde silahlı saldırı: 7 çocuk yaralandı

Indianapolis kentinde silahlı saldırı: 7 çocuk yaralandı

- Advertisement -spot_img

ABD’nin Indianapolis kentindeki bir AVM’nin dışında yaşanan silahlı saldırıda yaşları 12 ile 17 arasında değişen yedi çocuk yaralandı. Çocukların durumunun stabil olduğu açıklandı.

Indianapolis kentinde yaşanan olaya ilişkin açıklama yapan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Tanya Terry, bölgede devriye ezen polis ekiplerinin dün gece yerel saatle 23.30 sıralarında Circle Centre Mall isimli AVM’nin yakınlarında silah sesleri duyduğunu belirtti.

Olay yerinde ‘büyük bir grup gencin’ olduğunu gören polis memurlarının altı çocuğun ateşli silahla yaralandığını tespit ettiği bilgisini paylaşan Terry, yaptığı basın açıklamasında, yaralı çocukların hastaneye kaldırıldığını kaydetti.

Tüm yaralıların durumunun stabil olduğu ifade edilirken, ateşli silahla yaralanan yedinci bir çocuğun da ayrıca hastaneye başvurduğu, onun da durumunun stabil olduğu belirtildi.

Terry, bugün yerel saatle sabah saatlerinde düzenlediği basın toplantısında, “Bir kez daha genç insanların bir anlaşmazlığı ateşli silahlarla çözdüğü bir durumla karşı karşıyayız; bu, durmalı. Anlaşmazlıklar birinin silahını çıkarıp bu şekilde çözüm bulmaya çalışmasıyla sonuçlanmamalı. Bunun sonuçları asla sona ermez” ifadelerini kullandı.

Terry’nin paylaştığı bilgilere göre, olayda birden fazla silahın kullanıldığına inanılıyor. Olayla ilgili henüz hiç kimse gözaltına alınmazken, polis de henüz şüphelileri tespit edebilmiş değil.

AP, AA

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz