- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDArnold Schwarzenegger'e kalp pili takıldı: 'Biraz daha makineye dönüştüm'

Arnold Schwarzenegger’e kalp pili takıldı: ‘Biraz daha makineye dönüştüm’

- Advertisement -spot_img

Terminatör serisiyle adını Hollywood’un en iyi oyuncuları arasına yazdıran ve doğuştan kalp rahatsızlığı olan Arnold Schwarzenegger, daha önce geçirdiği 3 açık kalp ameliyatının ardından kendisine kalp pili takıldığını duyurdu.

‘Makineye dönüşmek için ameliyat oldum’

“Arnold’s Pump Club” podcast’inde sağlık durumu hakkında bilgi veren 76 yaşındaki usta isim, “Biraz daha makineye dönüşmek için ameliyat oldum. Artık kalp pilim var” dedi.

Terminatör serisinde mekanik T-800 robotunu canlandıran Arnold Schwarzenegger, “Öncelikle harika bir iş çıkardığımı bilmenizi isterim. Pazartesi ameliyat oldum, cuma günü arkadaşım Jane Fonda ile bir etkinliğe katıldım. Kimse bunu yapmazdı” ifadelerini kullandı.

Kendisiyle ilgilenen tüm sağlık personeline de teşekkür eden yıldız isim, “Bunu bir sır olarak saklayabilirdim. Ancak birçoğunuz muhtemelen kendi sağlık sorunlarınızla uğraşıyorsunuz. Yalnız olmadığını bilmeni istiyorum. Ve eğer korkudan dolayı bir şeyleri erteliyorsanız, umarım size doktorlarınızı dinlemeniz ve kendinize bakmanız konusunda ilham veririm” şeklinde konuştu.

Schwarzenegger, 1997 yılında pulmoner kapak değişiminin ardından 2018’de pulmoner kapak değişimi için açık kalp ameliyatı geçirdi. Usta isim 2020’de de aort kapağını değiştirmek için kalp ameliyatı oldu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz