- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDCumhurbaşkanı Erdoğan, Yeniden Büyük İstanbul Mitingi'nde konuşuyor: İstanbul yeniden sahiplerine kavuşsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeniden Büyük İstanbul Mitingi’nde konuşuyor: İstanbul yeniden sahiplerine kavuşsun

- Advertisement -spot_img

Partisinin Atatürk Havalimanı’ndaki ‘Büyük İstanbul Mitingi’nde kalabalığa seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan “Bu kadim şehri CHP zulmünden 31 Mart’ta kurtarmamız gerekiyor. İstanbul yeniden sahiplerine kavuşsun” dedi.

Atatürk Havalimanı’nda, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla ‘Yeniden Büyük İstanbul Mitingi’ gerçekleştiriliyor.

Mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Bu kadim şehri CHP zulmünden 31 Mart’ta kurtarmamız gerekiyor. İstanbul yeniden sahiplerine kavuşsun” dedi.

Erdoğan “Murat Kurum’la İstanbul’da yeni bir dönemi başlatacağız. Bunun için bir hafta çok çalışacağız” ifadesini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na seslenen Cumhurbaşkanı, “Bu Ekrem denilen arkadaş göreve başladıktan sonra ne değişti? Yine çöp, çamur, yarı zamanlı mesai. İsraftan bahsediyor israf sende. Sen her şeyi israf olarak zaten yaptın” şeklinde konuştu.

Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:

“Yarısı kayakta, yarısı tatilde, yarısı seçim kampanyalarında genel başkanını devirmek için geçen bir dönemden geriye elbette bir şey kalmadı, kalmıyor.”

“Üzerinde emekleri olmayan işleri sahiplenme cinliklerini bir kenara bırakırsak geriye koskoca kayıp 5 yıl kalıyor.”

“İstanbul, son 5 senedir yeniden 1989-1994 dönemine dönme emareleri göstermeye başladı. Eser ve hizmet namına zaten ortada elle tutulur hiçbir eser yok.”

“Sıkılmadan, utanmadan ‘metro yaptım’ diyor. İstanbul’daki mevcut metroların tamamı bize aittir, bize.”

“Kendini İstanbul’un sahibi zanneden, ne bu şehri, ne bu şehrin insanlarını hiç anlamamış olanlarla bir yere varılmaz.”

“İstanbul’u bunların eline bırakmamak, hem bu şehre hem bu şehirde yaşayanlara inanın vicdan borcumuzdur.”

“Bakınız, bugün İstanbul bir yol ayrımında bulunuyor. Bir tarafta sadece ‘ben’ diyenler var, diğer tarafta sadece ‘İstanbul’ diyenler var.”

“1994’te bu şehrin emanetini devralırken, 2002’de Türkiye’yi yönetme sorumluluğunu üstlenirken hangi gayeyle hareket ediyorsak, aynı prensiplere bağlıyız.”

“Diğer genel başkanlar evlerinde, ofislerinde yatarken ben 25 vilayete gittim.”

Mitingde konuşma yapan Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum “Biz onların savurduğu paraları İstanbul’un projeleri için kullanacağız. Onların siyasi kariyerleri için ayırdıkları kaynakları, reklama verdikleri paraları biz İstanbul’a harcayacağız” dedi.

‘Bu söz Murat Kurum sözüdür’

“31 Mart İstanbul’un geleceği için bir bayram olacağını dile getiren Kurum “Söz veriyoruz, biz İstanbul’u kendi kaderine terk etmeyeceğiz. Bu söz Murat Kurum sözüdür, bu söz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sözüdür” şeklinde konuştu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz