- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDKAGİDER ve TABNET, Türkevi'nde İş İnsanlarını Buluşturdu

KAGİDER ve TABNET, Türkevi’nde İş İnsanlarını Buluşturdu

- Advertisement -spot_img

BM Kadının Statüsü Komisyonu Toplantıları için ABD’de bulunan KAGİDER ve New York merkezli Türk Amerikan İş Ağı (TABNET), Türkevi’nde ortaklaşa düzenledikleri etkinlikle iş insanlarını bir araya getirdi.

TC New York Başkonsolosluğu’nun Sosyal Medya Hesabından yapılan paylaşımda;

BM Kadının Statüsü Komisyonu toplantıları için ABD’de bulunan KAGİDER ve New York’ta yerleşik ‘Türk Amerikan İş Ağı’ (TABNET) tarafından Türkevi’nde ortaklaşa düzenlenen etkinlikte işinsanlarımız bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundular.

ABD’deki iş insanlarımız ile ülkemizdeki kadın girişimcileri buluşturan etkinliğin ülkemizle ABD arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin gelişmesine vesile olmasını temenni ederiz.” ifadelerine yer verildi.

TC New York Başkonsolosu Sayın Reyhan Özgür, resmi hesabından yaptığı paylaşımda, BM Kadının Statüsü Komisyonu toplantıları için Türkiye’den gelen kadın sivil toplum kuruluşlarının başarılı etkinliklere imza attığını belirtti. Özgür, bu etkinliklerin bir parçası olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Amerika Türk Kadınlar Birliği (ATKB) Başkanı Berna Gürdal, Yardımcısı Esra Doğru ve yönetim kurulu üyesi Devrim Alparslan, Türkevi’nde gerçekleştirilen işbirliği etkinliğine katılarak toplantıda, katılımcılar ile görüş alışverişinde bulunarak işbirliği imkanlarını değerlendirdi.

Fotoğraflar:
TC New York Başkonsolosu
Amerika Türk Kadınlar Birliği

KAGİDER

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz