- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDMısır'dan sonra ABD'ye kaçmışlar

Mısır’dan sonra ABD’ye kaçmışlar

- Advertisement -spot_img

İstanbul Eyüpsultan’da lüks cipiyle yol kenarındaki ATV’lere çarparak Oğuz Murat Aci’nin ölümüne sebep olan yazar Eylem Tok’un oğlu Timur C., olay yerinden annesi tarafından önce Mısır’a sonra ABD’ye kaçırıldı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “02.03.2024 tarihinde saat 03:50’de uçakla Mısır’a gittikleri tespit edilen T.C. ve annesinin Türkiye’ye iadesi için Mısır adli makamlarıyla temasa geçilmiş ve iade süreci başlatılarak şüpheliler hakkında kırmızı bülten talep edilmiştir. Mısır İnterpolü tarafından şahısların Mısır’dan ABD istikametine çıkış yaptıklarının bildirilmesi üzerine, adı geçenlerin ABD’den ülkemize iadesi amacıyla hazırlanan geçici tutuklama talep evrakı hem diplomatik kanaldan hem de İnterpol aracılığıyla ABD yetkili makamlarına iletilmiştir.

Bakan Yılmaz Tunç, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “01.03.2024 günü saat 23:50 sıralarında İstanbul Eyüpsultan’da bir kişinin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan trafik kazasıyla ilgili soruşturma, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından titizlikle yürütülmektedir. Kazanın ardından 18 yaşından küçük T.C. hakkında ‘Taksirle ölüme ve birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma’ suçundan ve annesi şüpheli Eylem Tok hakkında ‘Suçluyu Kayırma’ suçundan İstanbul 7. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklama kararı verilmiştir.” ifadelerini kullandı.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz