- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDNew York'un Long Island bölgesinde Okula giden kız çocuğu yolda kopmuş kol...

New York’un Long Island bölgesinde Okula giden kız çocuğu yolda kopmuş kol buldu

- Advertisement -spot_img

New York eyaletinde sabah saatlerinde okula giden bir kız çocuğunun yol kenarında gördüğü kopmuş insan kolu gördü. İlçe polisinin harekete geçmesi sonrası olayın ne denli büyük olduğu gün yüzüne çıktı.

New York eyaletinin Long Island adasında sabah saatlerinde okula yürüyen bir kız çocuğu, yol kenarında kopmuş bir insan kolu buldu. Küçük kız babası aracılığıyla yetkililere haber verdi. Bölgede arama yapan polis olay yerinin yakınlarında başka bir kol ve bacak bulduğunu söyledi.

Suffolk İlçe Polisi, kızın, Southards Gölet Parkı yakınındaki yol üzerinde kopmuş bir kol gördüğünü ve babasını arayarak haber verdiğini, babasının da 911’i aradığını söyledi.

Olay yerine getirilen bir polis köpeği, kolun bulunduğu olay mahalline yakın bir mesafede bir kol daha buldu ve parkın ilerleyen kısımlarında bir yaprak yığınının içinde kopmuş bir bacak da ortaya çıkarıldı.

İKİ KOL DA BİR ERKEĞE AİT

Polis, iki kolun da bir erkeğe ait olduğunu belirtti. Yetkililer CBS New York’a olayın cinayet olarak değerlendirildiğini açıklarken, mahalle ve çevresine uyarı bantları asıldı.

Bölgede ikamet eden Nicole Bonsignore, “Çok korkutucu. Eve çok yakın. Bütün çocuklarım burada okula gidiyor” ifadelerine yer verdi.

Babylon Okul Bölgesi müfettişi, “Öğrencilerimizin güvenliği ve ruh sağlığı bir numaralı önceliğimizdir ve bu olayın öğrencilerimiz arasında, özellikle de bu durumdan doğrudan etkilenen öğrencimiz için aşırı kaygıya neden olduğunu biliyoruz. Rahatsız edici keşfini bina yönetimimize ve kolluk kuvvetlerine bildirme konusundaki gayretlerinden dolayı öğrencimizi alkışlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz