- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDSamsung’un akıllı yüzüğü sağlık uygulamalarıyla çıkıyor

Samsung’un akıllı yüzüğü sağlık uygulamalarıyla çıkıyor

- Advertisement -spot_img

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un en yeni giyilebilir ürünü Galaxy Ring, kalp atış hızı ve uyku izleme gibi sağlık izleme özellikleriyle birlikte çıkıyor. Samsung, Galaxy Ring’e akıllı telefonlarda olduğu gibi temassız ödeme yapma olanağı sağlayacak bir özellik eklemeyi düşündüklerini de açıkladı.

Samsung, geleneksel giyilebilir cihazların sınırlarını aşarak Galaxy Ring akıllı yüzüğü geliştirdi. Bu yüzük, sadece kalp atış hızını izlemekle kalmıyor, aynı zamanda uyku kalitesini analiz ediyor ve kullanıcılara “yaşam gücü endeksi” adında, fiziksel ve zihinsel olarak önlerindeki güne hazır olup olmadıklarını değerlendiren benzersiz bir özellik sunuyor.

Akıllı cep telefonları, televizyon, bilgisayar, ekran ve beyaz eşya gibi tüketici elektroniği üreticisi Samsung, akıllı yüzüğü, Galaxy Ring ile kullanıcıya ne kadar üretken olabileceğini görebileceği bir canlılık puanı verecek. Bu verilere Samsung Health uygulaması üzerinden erişilebilecek.

Galaxy Ring, akıllı saat takmadan sağlıklarını takip etmek isteyenler için ideal bir alternatif olacak. Samsung, Galaxy Ring’e akıllı telefonlarda olduğu gibi temassız ödeme yapma olanağı sağlayacak bir özellik eklemeyi düşündüklerini de söyledi. Ürünün henüz fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi açıklanmadı.

-bloomberght

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz