- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDErdoğan'dan enflasyon değerlendirmesi: 'Global Sorun'

Erdoğan’dan enflasyon değerlendirmesi: ‘Global Sorun’

- Advertisement -spot_img

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’de enflasyonun global bir sorun olduğunu belirtti, deprem konutları ve ekonomik hedeflere değindi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’de yaptığı konuşmada, enflasyonun sadece Türkiye’nin değil, tüm dünyanın mücadele ettiği bir sorun olduğunu vurguladı. Erdoğan, “Enflasyon, dünya genelinde bir başağrısı yaratıyor” diyerek küresel ekonomik zorluklara dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı, 6 Şubat depreminin yaralarının sarılması için devam eden çalışmalardan bahsederek, yaklaşık 40 bin deprem konutunun hak sahiplerine teslim edildiğini belirtti.

Erdoğan, yıl sonuna kadar 200 bin konutu daha teslim etme hedefinden söz ederek, “Deprem bölgelerimiz için bunları yaparken, diğer şehirlerimizi ve toplumumuzu ihmal etmiyoruz. Devletimizin imkanlarını milletimiz için seferber etmiş durumdayız” dedi.

Recep Tayyip Erdoğan, çalışanlar ve emeklilerin enflasyonun etkilerinden korunması için gösterilen çabalara değinerek, “Hiçbir vatandaşımızın serzenişlerine kulaklarımızı tıkamıyoruz. Yıl sonuna doğru enflasyonun düşmeye başlamasıyla rahat bir nefes alacağız” ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı, ekonomi başta olmak üzere her alanda hedeflere ulaşılacağının altını çizdi. “Bu vatan topraklarını evlatlarımıza en huzurlu, en güvenli, en müreffeh şekilde teslim etmek boynumuzun borcu” diyerek, Türkiye’nin karşılaştığı zorluklara ve bu zorlukların üstesinden gelme kararlılığına vurgu yaptı. Erdoğan, “Son 10 yılda yaşadıklarımız başka bir ülkenin başına gelse, şimdiye darmadağın olmuştu. Bekleyenlerin hevesleri bir kez daha kursaklarında kalacak” şeklinde konuştu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz