- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDNeriman Dergisi'nin 2. Avrupa Yıldızları Ödül ve Gala Gecesi Yapıldı

Neriman Dergisi’nin 2. Avrupa Yıldızları Ödül ve Gala Gecesi Yapıldı

- Advertisement -spot_img

Avrupa ve Avrupalı Türklerin prestijli kadın dergisi olan Neriman, 2. Avrupa Yıldızları Ödül ve Gala Gecesi’ni düzenledi. Görkemli gala gecesinde birçok seçkin isim ödüllere layık görüldü.

En dikkat çeken isimlerin başında, “222 No’lu Oda ve Keder Pas Tutmaz” kitabının yazarı Serap Yöndem geldi. Yöndem, geceye “Yılın Yazarı” ödülüyle damga vurdu. Daha önce “Yılın Annesi” ödülünü alan Yöndem, ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

Yazar Serap Yöndem’in duygu dolu her iki kitabı, birçok hasta ve hasta yakınına umut ışığı oldu. Yaşanan zorlu süreçler, “222 No’lu Oda ve Keder Pas Tutmaz” kitabında anlatılmaktadır.

Kitap, hastane süreci, tedaviler, yaşanan acılar, korkular, çaresizlik, direniş, umut ve mücadeleyi bir annenin kaleminden yansıtıyor. Her satırında yaşanılanları gözler önüne seren kitap, “Çocukların onkoloji bölümünü ziyaret etmek kanserli ve kansersiz yetişkinler için zorunlu olmalı. Bazıları bu çocukların güç, dayanıklılık ve cesaretinden çok şey öğrenebilir.” ifadeleriyle birçok insana ışık tutuyor.

Kaynak: Usaturknews

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz