- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDBurger King'den 1 milyon dolar ödüllü Whopper yarışması: Başvuru nasıl yapılır?

Burger King’den 1 milyon dolar ödüllü Whopper yarışması: Başvuru nasıl yapılır?

- Advertisement -spot_img

Burger King, en iyi Whopper yapana 1 milyon dolar ödül vereceğini açıkladı. İşte yarışma başvurusuna dair detaylar.

Burger King 1 milyon dolarlık bir yarışma başlattı. Burger King, en iyi Whopper’ı yaratan kişiye 1 milyon dolar hediye edecek.

Fast Food sektörünün en büyük firmalarındna olan Burger King, Türkiye’de yüzlerce şubesi ile hizmet verirken her geçen gün farklı ürünler çıkarıyor. Farklılıkları artırmak isteyen Burger King, en çok tercih edilen burgeri Whopper için bir yarışma düzenliyor.

“Milyon Dolarlık Whopper” adı ile başlatılan yarışma kapsamında tüketicilerin yaratıcı malzeme kombinasyonu yapması gerektiği, en iyi ve yaratıcı kombinasyonu yapacak kişiye 1 milyon dolar para verileceği bildirildi.

Yarışma ile ilgili yapılan açıklamaya baktığımızda marka tarafından site oluşturulduğu ve mikro siteye giren kişilerin 3 ila 8 malzeme seçmesi ve bu malzemelerden Whopper yaratmaları isteniyor. Komutlardan sonra Stable Diffusion destekli “Grilliam” isimli yapay zekâ aracı, tüm malzemeleri algılayarak hayali Whopper’i görselleştiriyor.

ABD vatandaşlarının katılımı ile sınırlı tutulan yarışmaya dahil olmak için zincirin sadakat programı olan Royal Perks’e giriş yapılması gerekiyor.

Giriş yapıldıktan sonra komutların takip edilerek başvurunun yapılabileceği bildirildi.

İnternet üzerinden yapılan başvurular sonrası 3 kişi belirlenecek ve daha sonra 3 kişi bu Whopper’ı yiyecek. Daha sonra en iyisi seçilerek birinci olana 1 milyon dolarlık para ödülü verilecek.

Türkiye’den vatandaşlar ise yarışmanın sadece ABD ile sınırlı olmasına tepki göstererek Türkiye’den de başvuru yapılmasını istiyor. Peki sizce en iyi hangi malzeme ile Whopper yapılır? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Kaynak: Finans7

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz