- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDTeksas'ta buluşan kamyoncular Biden yönetimini protesto etti

Teksas’ta buluşan kamyoncular Biden yönetimini protesto etti

- Advertisement -spot_img

ABD’de sınır güvenliği anlaşmazlığının sürdüğü Teksas’ta buluşan yüzlerce kamyoncu, yasa dışı göçmenler konusunda Başkan Joe Biden’ı protesto ederken, Teksas Valisi Greg Abbott’a destek verdi

ABD’de federal yönetimle Vali Abbott arasında sınır güvenliği tartışmasının devam ettiği Teksas’ın Eagle Pass kentinde yüzlerce kamyoncu bir araya geldi.

“Sınırlarımızı Geri Alın” adıyla kamuoyuna duyurulan konvoya katılan ağırlıklı Cumhuriyetçi protestocular, tır ve kamyonlarıyla sınır bölgesinde konvoy oluşturdu ve ABD’ye yasa dışı göçmen girişlerini protesto etti.

ABD Başkanı Biden’ın bu konudaki politikasını eleştiren katılımcılar, sınıra dikenli teller çeken Teksas Valisi Abbott’a desteklerini dile getirdi.

Missouri eyaletinden geldiğini belirten bir gösterici, Biden’ın sınırları herkese açık hale getirdiğini ve ABD’nin bütünlüğünün artık bozulduğunu savundu.

“Biden’ın yarattığı şey bir kaos, bu kaos politikasıyla kültürümüz darmadağın oluyor.” ifadesini kullanan gösterici, Abbott’a, buna dur demeye çalıştığı için destek verdiklerini anlattı.

Bir diğer gösterici de Vali Abbott’ın sadece ABD Anayasası’nı uygulamaya çalıştığını, sınır güvenliğini sağlayamayan Başkan Biden’ın ise yasaları uygulamaktan aciz olduğunu savundu.

Kaynak: AA

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz